maandag 24 september 2007

Rondje lopen?

Dit wilde ik jullie toch ook niet onthouden: mijn hardlooprondje in Buenos Aires. Voor de kenners: de deur uit en linksaf, 1 1/2 blok naar het zebrapad bij Callao, na de oversteek beginnen met rennen richting de rechtenfaculteit, bruggetje over Figuroa Alcorta, en dan maar rondjes lopen in het park van het Museo de Belles Artes....... Middenonder op het plaatje: het beroemde kerkhof van Recoleta.

1 opmerking:

Pronkjuweel zei

Ja, met al dat lekkere eten kan ik me voorstellen dat je ook af en toe wilt sporten. Squashen is natuurlijk al lekker afmattend maar een rondje rennen op z'n tijd kun je lekker helemaal zelf plannen. Wel lekker dat er een park in de burt is, want door de stad rennen is ook niet alles (vind ik tenminste, maar ik weet natuurlijk niet hoe schoon (of vies?) Buenos Aires is.
Die chocoladetaartjes zien er goed uit, zal je link eens gaan bestuderen. Staat daar dan ook de juiste oventijd en -temperatuur bij?
Zoals je op Pronkjuweel misschien wel volgt (of niet?) gaat alles hier z'n gangetje. Het is flink herfst en regenachtig en wordt al duidelijk wer steeds vroeger donker. Ik voel toch meer voor het begin van de lente, waar jij over schrijft. Worden bij jullie de dagen dan ook weer langer of is het daar altijd ongeveer even lang licht?
Groetjes, Karen